22/09/2016

Figueres rep la distinció amb 4 flors d’honor

El passat dia 16 de setembre el jurat del certamen de Viles Florides, en el qual hi participen fins a 86 municipis a tot Catalunya, va guardonar, amb quatre flors d’honor, la ciutat de Figueres  pel treball dut a terme durant la campanya del 2015 fins a maig de 2016.

Val a dir que estem molt orgullosos/es d’aquest guardó, que ens donarà força per tirar endavant nous projectes que puguin millorar la qualitat de vida a la ciutat, intentant  innovar en el camp de la jardineria urbana i millorant en les campanyes de participació ciutadana, en el qual hi ha tanta feina per fer, encara a dia d’avui.

La jornada de l’entrega dels guardons va transcórrer a la Vila d’Olot, els quals van muntar una vetllada inoblidable amb una més que notable participació de representants de molts pobles, viles i ciutats de tot el país.

A la ciutat de Figueres continuarem lluitant per mantenir aquesta posició, mitjançant una millora dels espais verds, de la qualitat mediambiental  i amb iniciatives que puguin involucrar el major nombre d’associacions de barri, comerciants, escoles i gent diversa que vulgui fer de Figueres una ciutat encara més agradable on viure-hi.

FIGUERES ECOSERVEIS c/ Italia s/n - 17600 Figueres · Tel. 972 67 35 53 / 972 51 04 40 · ecoserveis@fisersa.es
Design by: iglésiesassociats