27/03/2015

Nova màquina de neteja amb vapor a pressió

Ecoserveis ha adquirit una màquina de neteja de xiclets i grafits per poder donar un millor servei. Aquesta nova màquina, disposa d’un sistema de neteja a pressió amb vapor d’aigua calenta, el qual en uns segons és capaç de retirar completament els xiclets enganxats a la via pública. L’altra funció d’aquesta màquina és la de retirar els grafits en els diferents espais públics de la ciutat.

Aquesta màquina és elèctrica, té una autonomia d’unes tres hores de feina amb la bateria carregada. Té una capacitat de 25 L d’aigua, que, barrejada amb el producte corresponent, és capaç de netejar tant els xiclets com els grafits.

El nivell de soroll d’aquesta màquina en ús és de 75dB, equivalent a un rentavaixelles de casa. Els nivells de dB es calculen mitjançant una taula que va entre els 30dB (xiuxiueig) i els 150dB (equivalents a coets, per exemple)

Serà transportada fins al lloc d’actuació mitjançant el vehicle elèctric, d’aquesta manera, mentre el vehicle està en desús, la màquina pot aprofitar per carregar-se a través del propi vehicle que el transporta.

FIGUERES ECOSERVEIS c/ Italia s/n - 17600 Figueres · Tel. 972 67 35 53 / 972 51 04 40 · ecoserveis@fisersa.es
Design by: iglésiesassociats