10/05/2016

La Mostra Floral de l’any 2016 a la Casa Nouvilas

Aquests dies de Fires i festes hem pogut gaudir de la visita d’una de les cases emblemàtiques de la ciutat, la casa Nouvilas, que ha acollit la Mostra d’art floral d’enguany i la 66ena edició del concurs de roses per a aficionats.

Hem pogut tenir l’honor de decorar dues de les terrasses situades a banda i banda del gran pati de la part posterior de l’habitatge, que aquests dies es podia visitar.

Un dels quals vàrem apostar per una decoració moderna, creant una forma d’espiral amb plantes i flors, es va fer la combinació entre plantes de color fosc, com la Lobelia, fins a plantes de fullatge quasi blanc com la cinerària o la Leucophyta , que destacaven molt entre les flors de colors vius disposades en rotllana.

 

L’altre pati va ser decorat de forma clàssica, com si en aquella terrassa s’hi fes vida, fins i tot hi vam penjar una hamaca i  un cistell amb fruita fresca.

La casa Nouvilas va recobrar la vida durant aquests dies de la Mostra, gràcies a les mans del gremi de floristes i la força de voluntat de l’organització que ha ho fet possible.

FIGUERES ECOSERVEIS c/ Italia s/n - 17600 Figueres · Tel. 972 67 35 53 / 972 51 04 40 · ecoserveis@fisersa.es
Design by: iglésiesassociats